Nou! Cele mai bune preturi la terenuri in zona Mosnita-Noua, Urseni, Mosnita-Veche,Albina
close

Agregate Minerale

ImobiliareMosniaNoua  actioneaza in productia si comercializarea agregatelor minerale in 3 perimetre de exploatare dupa cum urmeaza :

Agregate de cariera - Bazalt

Perimetrul in care se desfasoara exploatarea miniera a resurselor de Bazalt  industrial si de constructie se afla amplasata in localitatea Costeiu de Sus,comuna Marginea,iud.Timis,dealul Magura.Bazaltul este  folosit ca material de constructie pentru drumuri, strazi, autostrazi, terasamente de cale ferata sau ca materiale ce intra in componenta betoanelor. Produsele de baza rezultate in urma concasarii pietrei brute si in urma sortarii, sunt nisipul de concasare, criblura , piatra sparta , piatra bruta, savura si deseu.

 

Agregate de balastiera - Nisipuri si Pietrisuri

Perimetrul in care se desfasoara exploatarea resurselor de nisip si pietris este in comuna Lapugiu de Jos,perimetrul Cosesti Sud,jud.Hunedoara.

 

Agregate de cariera - Andezit

Perimetrul in care se desfasoara exploatarea miniera a resurselor de Andezit se afla in comuna Ohaba,jud.Timis.

Piatra de andezit are nenumărate caracteristici fizice cum ar fi: duritate, rezistenţă la presiune, rezistenţă la îngheţ, rezistenţă la uzură, poate fi tăiată, poate fi lustruită. Piatra poate fi folosită atât ca piatră pentru construcţii cât şi pentru decoraţiuni. Se găseşte în diferite variaţiuni de culoare (gri închis, deschis, maro ruginiu, maro cu irizaţii de verde).

 

  - Preturile sunt negociabile in functie de cantitati si de modalitatea de plata, franco-cariera.

  - Calitatea produselor este in conformitate cu standardele europene in vigoare.

 

 

Copyright © Imobiliare Mosnita-Noua 2009 - 2013
to top