Nou! Cele mai bune preturi la terenuri in zona Mosnita-Noua, Urseni, Mosnita-Veche,Albina
close

Prezentare Dezvoltator Imobiliar

Imobiliare Mosnita Noua nu este o agentie imobiliara, este un dezvoltator imobiliar.

Am devenit lider pe piata imobiliara din zona Mosnita Noua prin seriozitate si profesionalism. Am fost de asemenea primii care ne-am implicat in managementul infrastructurii, in organizarea, proiectarea si implementarea retelelor de utilitati. Am avut aceasta initiativa din dorinta de a crea conditiile necesare construirii de immobile in zone rezidentiale noi.

Astfel, inca din anul 2003 am dezvoltat mai multe zone rezidentiale in zona metropolitana Timisoara (Dumbravita, Mosnita Noua, Mosnita Noua – Mosnita Veche, Mosnita Noua – Urseni).

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Imobiliare Mosnita Noua il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor. In aceasta arie, compania noastra a dezvoltat cu success o serie de strategii de achizitii de terenuri si proprietati, urmand in acelasi timp cresterea valorii de piata si oportunitatile de dezvoltare a acestor plasamente.

Imobiliare Mosnita Noua vinde parcele teren curs constructii intravilan in zone rezidentiale, terenuri depozitare si servicii, terenuri extravilane si agricole.Contribuie prin realizarea proiectelor la modernizarea aspectului arhitectural al localitatilor prin construcţii civile, industriale, social culturale etc., construcţii ce demonstrează calitatea superioară a lucrărilor executate şi profesionalismul sau.

FACILITATI

Imobiliaremosnitanoua reprezinta Solutia pentru o viata linistita si echilibrata, intr-un cadru natural. Aici te vei bucura de intimitate, de liniste, viata sanatoasa si lipsita de stress. Totodata copii tai vor avea sansa sa creasca intr-un cartier rezidential lipsit de poluare.

Copyright © Imobiliare Mosnita-Noua 2009 - 2013
to top