Nou! Cele mai bune preturi la terenuri in zona Mosnita-Noua, Urseni, Mosnita-Veche,Albina
close

Imobiliaremosnitanoua lanseaza pe piata o oferta de colaborare pentru agentiile imobiliare

Administrator, 2815 days ago, Tagged

Pentru fiecare imobil propus tranzactionarii in colaborare,partile vor incheia contracte separate, precizand la acest capitol elementele de identificare a proprietatii respective.

Parteneriatul va consolida interactiunea dintre potentialii cumparatori, agentii si dezvoltator, prin:

· promovarea transparenta in vederea intermedierii vinzarii-cumpararii si/sau inchirierii de propietati imobiliare (cladiri si terenuri).

· un raport corect intre calitate si pret

· acordarea unor conditii de plata avantajoase viitorilor proprietari

· garantia unor tranzactii corecte

Conditii colaborare

Pentru agentiile interesate de colaborare in vederea intermedierii vinzarii-cumpararii si/sau inchirierii de propietati imobiliare (cladiri si terenuri) , dezvoltatorul ofera comision de 2% din valoarea locuintei vandute, 4% din valoarea terenului curs construcii vindut si 60% din valoarea primei chirii.

Agentiile trebuie sa isi insoteasca clientii in locurile ofetrei ,unde vor fi preluati de unul dintre reprezentanti nostrii. Acestia le vor prezenta clientilor atat oferta, cat si toate informatiile necesare privind achizitia printr-un eventual credit.

Comisionul va fi virat in contul colaboratorilor imediat dupa achitarea avansului de catre cumparator. Pentru o buna colaborare si pentru a nu fi evitate de catre potentialii clienti, agentiile nu trebuie sa perceapa comision de vanzare de la cumparator.

Copyright © Imobiliare Mosnita-Noua 2009 - 2013
to top