Nou! Cele mai bune preturi la terenuri in zona Mosnita-Noua, Urseni, Mosnita-Veche,Albina
close

Terenuri in rate Direct de la Dezvoltator

Administrator, 2815 days ago, Tagged

Strategia noastra de vinzari

Cum puteti cumpara teren in rate? Foarte simplu, mai simplu decat va inchipuiti :

- Cautati si gasiti in pagina noastra terenul rezidential  sau industrial dorit.
- Dupa ce ati gasit terenul care vi se potriveste atat ca locatie, destinatie si pret, ne contactati si stabilim vizionarea terenului.
- Reprezentantul nostru o sa va informeze cu privire la planul financiar si o sa va raspunda la orice intrebare veti avea.
- Se stabileste o intalnire la unul din birourile noastre intre Dvs. si noi in calitate de vanzatori a terenului .
- Se merge la un cabinet notarial pentru perfectarea actelor si... GATA, sunteti proprietar !

Exista doua variante de achizitie:

PENTRU TERENURI INTRAVILANE:

1. Antecontract de vanzare-cumparare. La aceasta varianta terenul sau bunul imobil ramane in continuare pe numele vanzatorului, iar Dvs sunteti doar promitent-cumparator.
Nu se face transferul de proprietate, dar dumneavoastra puteti incepe plata ratelor lunare, iar la achitare se face si contractul final de vanzare-cumparare impreuna cu transferul de proprietate pe numele dumneavoastra.
Costul acestui antecontract la notar este de aproximativ 200-250 Ron.

2. Contract final de vanzare-cumparare. La aceasta varianta terenul sau bunul imobil intra pe numele dumneavoastra odata cu semnarea contractului, deci imediat. Terenul ramane ipotecat in favoarea vanzatorului pentru siguranta acestuia. In aceasta varianta taxele notariale se vor achita de CUMPARATOR la valoarea contractului, nu la valoarea ratei ! Va recomandam sa consultati un notar pentru calculul exact al valorii actelor.

IN CAZUL ACESTEI VARIANTE ALESE (2) PLATA VALORII TVA-ului IN VALOARE DE 24% DIN VALOAREA TOTALA A TERENULUI TREBUIE PLATITA LA SEMNAREA CONTRACTULUI DE VANZARE-CUMPARARE.
ACEST LUCRU ESTE VALABIL DOAR PENTRU TERENURILE INTRAVILANE!

 

PENTRU TERENURI EXTRAVILANE:

1. Antecontract de vanzare-cumparare. La aceasta varianta terenul sau bunul imobil ramane in continuare pe numele vanzatorului, iar dumneavoastra sunteti doar promitent-cumparator.
Nu se face transferul de proprietate, dar dumneavoastra. puteti incepe plata ratelor lunare, iar la achitare se face si contractul final de vanzare-cumparare impreuna cu transferul de proprietate pe numele dumneavoastra. In aceasta varianta nu puteti construi pe teren pana nu este complet achitat.
Costul acestui antecontract la notar este de aproximativ 200-250 Ron.

2. Contract final de vanzare-cumparare. La aceasta varianta terenul sau bunul imobil intra pe numele dumneavoastra odata cu semnarea contractului, deci imediat. Terenul ramane ipotecat in favoarea vanzatorului pentru siguranta acestuia. In aceasta varianta dumneavoastra puteti construi sau dezvolta terenul imediat si nu va fi nici o problema atata vreme cat continuati sa va platiti ratele conform contractului. In aceasta varianta taxele notariale se vor achita de CUMPARATOR la valoarea contractului, nu la valoarea ratei!

 

Copyright © Imobiliare Mosnita-Noua 2009 - 2013
to top