Nou! Cele mai bune preturi la terenuri in zona Mosnita-Noua, Urseni, Mosnita-Veche,Albina
close

Vindem la Giarmata Teren

Administrator, 2638 days ago,

Vindem teren  in suprafata totala de 50000 mp la GIARMATA  , terenul are un front de 80 metri la soseaua principala si este la aproximativ 150 metri  drumul de urcare  pe autostrada (Arad-Lugoj).

Terenul este pretabil pentru dezvoltarea unui complex ,reprezentanta,parcari auto,show room in aer liber,prezentari utilaje agricole si industriale,. Accesul catre teren  este facil datorita apropierii de tronsonul deja circulat al autostrazi Arad - Lugoj  si apropierea de drumul judetean Timisoara-Lipova .

Detalii plata

Cash, credit imobiliar, credit ipotecar. Sunt acceptate toate formele de credit:  credit imobiliar, credit ipotecar, leasing-ul imobiliar etc, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferi in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului. Va stau la dispozitie  consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari, juristi si avocati care va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului. Vanzarea se face direct de la dezvoltator, fara comision de intermediere. Imobilu este disponibil imediat iar actele necesare pentru un eventual credit bancar sunt pregatite.

 

Copyright © Imobiliare Mosnita-Noua 2009 - 2013
to top