Nou! Cele mai bune preturi la terenuri in zona Mosnita-Noua, Urseni, Mosnita-Veche,Albina
close

De Vanzare Cladire si Teren Curs Constructii cu Vad Comercial in Timisoara

Administrator, 2630 days ago,

Imobil unicat prin pozitie, localizare,  deschidere,vizibilitate ,suprafata si trafic . Localizarea imobilului este in vecinatatea pietei Badea Cirtan , vizavi de magazinul Profi pe strada Dacilor nr.14 .

Proprietatea este compusa din: teren cu suprafata de 3240 mp, cu front stradal de 38 metri, imprejmuit si cu acces pietonal, auto si TIR, un corp - depozit  P+2 si un corp administrativ - birouri.Imobilul este inchiriat in proportie de 80%.Sunt disponibile toate facilitatiile.

Spatiul permite numeroase posibilitati de compartimentare, amenajare si finisare, putand fi adaptat cu usurinta necesitatilor si gusturilor viitorilor proprietari.Datorita pozitiei deosebite ,pe malul raului Bega poate fi amenajat pentru activitati recreative(sala evenimente,restaurant,ect.).

Detalii plata

Cash, credit imobiliar, credit ipotecar. Sunt acceptate toate formele de credit:  credit imobiliar, credit ipotecar, leasing-ul imobiliar etc, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferi in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului. Va stau la dispozitie  consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari, juristi si avocati care va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului. Vanzarea se face direct de la dezvoltator, fara comision de intermediere. Imobilu este disponibil imediat iar actele necesare pentru un eventual credit bancar sunt pregatite.

Copyright © Imobiliare Mosnita-Noua 2009 - 2013
to top